sábado, 24 de julio de 2010

Quina nit!

Ahir, 23 de juliol, en Pau va fer 18 anys. Aquest fet no passa cada dia (de fet, amb un cop a la vida n'hi ha prou), i per aquest motiu se li va preparar una festa sorpresa. Suposadament, havíem de ser tots a casa seva a les 20:00, ja que ell arribaria a les 20:30. Així doncs, a les 18:30 aproximadament, en Joan (guitarra), l'Issac (baix) i jo (saxo) vam preparar un Happy Birthday semi-rock'n'rollero per quan arribés, i un cop a casa seva vam enredar la Laura perquè ens fes de cantant.

El temps va anar passant i en Pau no arribava, així que vam anar tocant i fent l'animal fins una mica més tard de les 21h. En aquell moment ens vam preparar, el vam felicitar amb molt d'entusiasme i, a partir d'aquell instant, tot va ser un no-parar:

22:40 Alguns amics ens despedim a corre-cuita de la gent perquè hem d'anar a Riudellots a jugar el primer partit d'unes 24h de futbol sala

23:20 Arribem a Riudellots i ens diuen que un dels equips s'ha retirat. Per tant, passem a la següent ronda encara que perdem els dos partits que hem de jugar.

01:00 Acabem el partit i tornem cap a Girona, on havíem deixat una festa a mig acabar.

03:20 En Pau i jo marxem cap a casa seva a dormir.

04:15 En Climent em truca perquè li obri la porta, que també es queda a dormir. El col·loco a la primera habitació que trobo amb llits lliures.

05:15 En David em truca perquè li obri la porta, i ve amb l'Àngel a dormir. Els instalo en una suposada habitació lliure, però sembla que durant la poca estona que he aconseguit dormir, ha arribat més gent i l'ha ocupat. Per tant, se'n van a baix a dormir als sofàs.

05:20 Per fi em puc posar a descansar, però no gaire, que s'ha de matinar per arribar al segon partit de les 24h a Riudellots

...

En fi, PER MOLTS ANYS, PAUET!

1 comentario:

mòmo dijo...

Hahahahahahaha. Déu ni do! El que no entenc és per què t'ha tocat fer d'anfitrió.