martes, 14 de septiembre de 2010

Una gallina aventurera









Fa cosa d'un mes, un nanos van trobar-se una gallina voltant pel barri i, després de preguntar a molta gent si l'havia perdut, van venir a casa nostra. Nosaltres no en teníem, però si no la volia ningú, ja ens la quedàvem. Així doncs, vam deixar la gallina voltant per l'hortet que tenim a casa.



Els primers dies no estava gaire activa, però mica en mica va anar refent les forces i, la setmana passada, va marxar de casa.



Un dia, quan ja l'havíem donat per perduda, la meva mare la va veure voltant pel bosc del costat de casa, i me la va fer anar a buscar. La vaig tornar a posar a l'hort i el meu germà va decidir construir-li un galliner, cosa que vam fer ahir. No obstant, era un galliner una mica improvisat, i la gallina s'escapava fàcilment. Nosaltres anàvem descobrint per on sortia i li posàvem nous impediments. Després, durant un temps, es movia com els peixos de l'anunci, com si ella també pensés "ha de ser per aquí; fa un moment he sortit per aquí mateix...". Però després trobava un nou lloc.



Aquest matí l'hem tornat a perdre i a retrobar novament al bosc del costat de casa i sembla que, finalment, li hem tancat totes les possibles sortides, però qui sap? Aquesta gallina ens està sorprenent a tots!

1 comentario:

mòmo dijo...

Potser encara us sorprendrà. Jo, per si les mosques, no li deixaria el motocultor gaire a prop a l'Steve McHen.