lunes, 6 de septiembre de 2010

Algun canvi



Sé que porto uns dies sense escriure res, però he estat (i, de fet, encara hi sóc) a Madrid, on m'he adonat que aquest blog necessitarà un petit canvi d'aquí poc, i és el d'internacionalitzar-se mínimament, cosa que espero aconseguir escrivint en castellà. Aquest procés no té perquè ser gradual, sinó que més aviat es produirà de manera sobtada quan vingui a la capital a viure de manera definitiva.

La meva aventura madrilenya de cap de setmana no va començar gaire bé: vaig perdre l'avió i, per culpa d'això, vaig passar 10h en un autobús fins arribar al destí.
Després d'aquest minúscul incident, tot ha anat molt bé: he conegut la gent que, com jo, viurà per primer any al Col·legi Major; he estat amb dos bons amics sopant en un restaurent xinès situat en un pàrking, i he visitat l'oficina on treballa el meu germà.

Demà al matí, si no perdo el vol, tornaré a ser a casa, on estaré preparant la marxa definitiva prevista pel dia 16 d'aquest mes.

3 comentarios:

Un servidor dijo...

No seràs l'únic que durà a terme un procés d'internacionalització...
Tot i que potser un servidor s'hi nega. O no.

Nico dijo...

Aviat ho comprovarem...

Ferran dijo...

Que cadascú vagi a-la-seva, no? Jo, de fet, escric com em convé, com em ve de gust: de vegades en català i de vegades en castellà... I se m'acaba d'ocórrer que puc provar també el francès i l'anglès. Encara que hauré d'estar molt inspirat. Ah, pels que no em conegueu, alconsiderarlascosas.blogspot.com

Au!