miércoles, 15 de septiembre de 2010

Anita, are you OK?



La veritat és que ser futbolista professional i dir-te Anita no augura res de bo, i el pobre lateral de l'Ajax no ha tingut la seva nit, contra el Madrid: el primer gol se l'ha fet en pròpia i en el segon trenca el possible fora de joc de Mesut Özil.


La veritat és que tot l'Ajax ha estat pèssim, i és una desgràcia pel futbol que un equip amb tanta història com aquest, i amb més Champions que altres grans equips com ara Inter, Barça o Juventus presenti tan poca oposició a un Madrid que té la pólvora mullada.


Espero, pel bé del futbol, que tant uns com altres millorin de cara al partit de tornada. Com ja he anat dient a la gent, he deixat de ser madridista (tot i que segueixo tenint simpatia per l'equip de la capital), però el que sí que segueixo sent és seguidor de bon futbol i aquesta nit, entre que uns no podien i els altres semblava que no volien, un partit avorrit amb molts errors que Mou haurà de corregir.

2 comentarios:

mòmo dijo...

I ja ho sap, això, la Joana? De quin equip sereu, ara?

Javi Caireta dijo...

Jo també vull que l'Ajax s'enforteixi en el partit de tornada a Amsterdam, el futbol es més divertit quan és igualat. L'altre dia van poder caure més de cinc gols...

Adeeeu!!
www.fulltimedeportes.blogspot.com