jueves, 12 de agosto de 2010

Tornada a la "normalitat"




Després de les incidències dels primers viatges, hem pogut recuperar el que teníem previst i hem passat un parell de dies a Viena, la ciutat del Danubi blau, al qual ens hem pogut banyar i, sincerament, ha canviat força des del temps d'Strauss, ja que ara és més aviat verdós, com el Besós.


A Viena ens hem culturitzat una mica i, a part de visitar una mica tots els edificis que està establert que qualsevol turista ha de visitar, a la nit hem anat a sentir òpera: una primera pert de Mozart i una segona d'Strauss i, personalment, m'ha agradat més Strauss.


A part d'això, crec que mereix una menció especial un paio molt simpàtic que vam conèixer al nocturn de Venècia a Viena i que es fa dir Juice Junior. Aquest primer amic que hem fet en el nostre viatge és un californià que tenia previst anar fins a Bratislava, però al qual vam convèncer que es quedés amb nosaltres a Viena; com ha posat a la fitxa de l'alberg, és "mustache grower" de professió, i està fent una mena d'Interrail, però que dura dos mesos. Avui l'hem deixat una mica penjat, perquè havíem quedat de trucar-nos, però en Xavier s'ha deixat el mòbil a la maleta. Així doncs, l'hem trucat ara, a la nit, i hem quedat en retrobar-nos a Stockholm la setmana que ve. Us deixo una foto amb el personatge:

3 comentarios:

Marc Roig Tió dijo...

Carai, carai, no només el mustache l'hi creix a aquest babau. Per altra banda... perquè no fas alguna entrada de trens???

Anónimo dijo...

Nico, teniu temps de disfrutar el que veieu?
Estan bé els albergs?
Has rebut els sms's?
Petons a tots quatre i no trigueu tant a enviar noticies, ok?

Una de les mares.

Nico dijo...

Ei!
Esta clar que si que tenim temps de disfrutar del que veiem. Es cert que l'inici del viatge ha sigut una mica precipitat, pero ara estem mes temps a les ciutats.
Els sms no els he rebut, perque no em funciona el mobil per Europa.